ЗМІ: на курорті в Туреччині топменеджер з України побив батька і дитину (фото)

ЗМІ: на курорті в Туреччині топменеджер з України побив батька і дитину (фото)
На місце події було викликано турецьку поліцію
Фото: dosye.com.ua

Приводом для вихватки Романа Трухачова став конфлікт його малолітнього сина з ровесником

На турецькому курорті Кемер власник українського підприємства «Торос-Груп» Роман Трухачов у нетверезому стані спочатку напав на маленького хлопчика, а потім влаштував бійку з його батьком. На місце події було викликано турецьку поліцію. Про це повідомляє «Досьє».

Як з'ясували поліцейські, приводом для вихватки Романа Трухачова став конфлікт його малолітнього сина з ровесником. Деякий час діти мирно гралися разом у дитячій кімнаті готелю. Потім між ними виникла сварка. Син Романа Трухачова поскаржився батькові на свого товариша по дитячій грі. Нетверезий Трухачов-старший розлютився, схопився і побіг до сім'ї хлопчика.

Підскочивши до них, Трухачов без жодних пояснень схопив чужого малюка і почав його бити, голосно і нецензурно лаючись.

Батько хлопчика швидко припинив екзекуцію свого сина. Та замість вибачень Роман Трухачов накинувся на чоловіка з кулаками.

Після бійки сім'я постраждалої дитини звернулася до поліції.

Пізніше Роман Трухачов злякався правоохоронців і почав пропонувати «зам'яти інцидент».

«Якщо вже на те пішло, то гаразд, я перепрошую», – сказав він. Однак, постраждала сім'я відмовилася прийняти такі вибачення. Як результат, турецька поліція зафіксувала всі подробиці події. Вказавши, що Роман Трухачов у нетверезому стані спочатку без пояснень напав на чужу дитину і бив її, а потім влаштував бійку з батьком хлопчика.

UPD. Згодом український топменеджер розповів свою версію резонансної бійки на курорті в Туреччині.

Нагадаємо, киянин та знайомий мовознавиці Лариси Ніцой Олександр Олівець заявив, що його побили у центрі Києва через українську мову.

Тим часом у Верховній Раді України знову сталася бійка. Народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко вдарив представника «Слуги народу» Миколу Сольського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: