На окупованому Донбасі жінка підірвалася на міні бойовиків

На окупованому Донбасі жінка підірвалася на міні бойовиків
На Донбасі жінка підірвалася на міні під час нелегального переходу лінії розмежування

Жінка хотіла пройти стежкою повз сусідній пункт пропуску, але переходячи лінію фронту підірвалася на міні

14 травня під час спроби пройти з окупованих територій через лінію розмежування на міні російського виробництва підірвалася громадянка України.

Про це в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

«НП на фронті ООС. Сьогодні на позиції українських військ у районі Новотроїцького вибралася поранена жінка, громадянка України. Вона хотіла пройти стежкою повз сусідній пункт пропуску, але переходячи лінію фронту підірвалася на міні - судячи з відірваної стопи, це знову російська міна ПМН-2, яку РФ у порушення конвенції про заборону протипіхотних мін масово встановлює на Донбасі. Українські війська міни ПМН-2 не ставлять. Особу жінки та обставини її появи на наших позиціях встановлено, фото зроблено відразу після того, як її витягли, було незрозуміло, навіщо вона там з'явилася, тому зав'язали оч», - написав журналіст.

Бутусов повідомив. що українські воїни надали жінці першу допомогу і доставили до лікарні.

«Українські воїни надали допомогу, її не затримали, доставили в лікарню. Буде жити. На жаль, російська міна назавжди позбавила її стопи», - резюмував він.

У штабі ООС  повідомили, що вчора 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців. 

У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження.

Другим загиблим був солдат з Вінниччини Олександр Карпик, який загинув внаслідок потрапляння снайперської кулі на Луганщині під час виконання службових обов’язків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: