На Донбасі загинув 30-річний випускник Львівської військової академії

На Донбасі загинув 30-річний випускник Львівської військової академії
На Донбасі загинув майор Андрій Супріган

Андрій Супріган служив у 47 окремому загоні спецпризначень

У зоні проведення Операції об’єднаних сил загинув військовий – заступник командира, майор Супріган Андрій Валерійович, 1990 року народження.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Майор Андрій Супріган служив у 47 окремому загоні спецпризначень. Лицар Ордену Богдана Хмельницького ll та lll ступеня. Від початку російської агресії брав участь в бойових діях. Випускник Ліцею імені Героїв Крут і Академії Сухопутних військ. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять!», – написав мер Львова.

Андрій Супріган був випускником Львівського державного ліцею імені Героїв Крут та Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

У штабі ООС  повідомили, що вчора 13 травня, під час планових занять в районі проведення операції Об’єднаних сил загинули двоє військовослужбовців. 

Другим загиблим був сержант Дмитро Кузьменко

На Донбасі від кулі снайпера загинув солдат з Вінниччини Олександр Карпик, який загинув внаслідок потрапляння снайперської кулі на Луганщині під час виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, від початку поточної доби на Донбасі зафіксовано п’ять ворожих обстрілів, втрат у лавах українських війскових не допущено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: