На Рівненщині вчителька кинулася з мосту через проблеми з дітьми

На Рівненщині вчителька кинулася з мосту через проблеми з дітьми

Вкоротити собі віку пробувала 40-річна вчителька початкових класів

З 15-метрового мосту у річку кинулася вчителька початкових класів на Рівненщині. Витягнули її двоє перехожих.

Про це повідомляє ТСН.

«Чую: щось у воду полетіло дуже голосно, звук такий великий, а як дивлюся – Боже мій, то людина», – розповідає жителька села Степань Валентина Гайоха, котра першою помітила жінку посеред річки Горинь.

Від побаченого в селянки аж ноги підкосилися.

«Вона сама не пливла, її течія несла вже, голова виглядувала і руки, і все. Суїцид хотіла зробити», – каже очевидець подій.

Пенсіонерка побігла кликати на поміч, а неподалік саме проходив місцевий лікар, який умить скинув куртку та помчав до потопельниці. Кожної секунди жінка могла просто захлинутися.

«Я зайшов у воду, палка в мене вже була, я діставав до неї, подав палку – вона все-таки хотіла жити», – розповів головний гінеколог Степанської лікарні Олексій Білик.

Слідом за ним на допомогу жінці кинувся і сержант місцевої пожежно-рятувальної частини, який теж був неподалік.

«Ми її підтягнули повністю, бо вона лежала заціпеніла геть, закутали її, розігріли, розтерли, бо вона була в стані шоку», – розповів рятувальник Іван Гайоха

Чоловіки викликали швидку, якою постраждалу із загальним переохолодженням доправили до лікарні. Там з’ясували, що вкоротити собі віку пробувала 40-річна вчителька початкових класів із сусіднього села.

«Була у важкому стані психо-емоційному, стан ступору. Вона не була контактною, вона не давала відповідей. Фактично, вона ніяку реакцію не хотіла проявляти», – каже головний лікар Степанської лікарні Алла Скачко.

Травм, небезпечних для життя, медики не виявили, а для детального обстеження пацієнтку скерували у психо-неврологічний диспансер. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: