На закритому засіданні уряд ухвалив низку кадрових рішень, – депутат

На закритому засіданні уряд ухвалив низку кадрових рішень, – депутат
Денис Шмигаль пообіцяв відкрити засідання Кабміну для журналістів

Засідання Кабміну зроблять відкритими для журналістів

На закритому засіданні уряд ухвалив низку кадрових рішень. Серед найбільш цікавих – голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Юрій Васильченко. Про це повідомила депутатка віл «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар у Facebook.

Крім того, представником уряду в парламенті призначено Василя Мокана.

«У відповідь на звернення депутатів від ЄС щодо неприпустимості закритих засідань в таких кризових умовах прем’єр Денис Шмигаль пообіцяв відкрити засідання КМУ для журналістів», – написала Сюмар.

Раніше повідомлялось, що народний депутат від фракції «Слуга народу» Олена Шуляк залишає посаду представника Кабінету міністрів у Верховній РадіДепутатка додала, що після відставки уряду Гончарука їй важко переключитися на новий лад, інші урядові програми та ідеї.

Як повідомлялося, 4 березня на позачерговому засіданні Верховна Рада призначила новий склад Кабінету міністрів, який був запропонований прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Перед цим Рада проголосувала за відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука, її підтримали 353 депутати.

Того ж дня депутати проголосували за призначення прем’єр-міністром Дениса Шмигаля. За кандидатуру Шмигаля проголосував 291 депутат.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: