На Запоріжжі ЗСУ знищили ще один склад окупантів (фото)

На Запоріжжі ЗСУ знищили ще один склад окупантів (фото)
У повітря злетів сховок загарбників в окупованому Василівському районі
Євген Євтушенко

Сховок із ворожими боєприпасами зробив «жест доброї волі»

Українські воїни знищили ще один склад боєприпасів російських окупантів. Цього разу в повітря висадили сховок загарбників в окупованому Василівському районі Запорізької області. Звідти Росія обстрілювала Нікопольський район, що контролюється українською армією. Фото палаючого складу окупантів показав голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

«На протилежному березі склад орків продемонстрував «жест доброй воли» і вийшов з чату», – підписав яскраве фото він.

На фото видно, як над черговим складом боєприпасів окупантів, який вони облаштували в окупованому Василівському районі на Запоріжжі, здіймається густий стовп диму.

Із району, де було розміщено вже нині знищений склад, окупанти обстрілювали Нікопольський район. Днями окупанти обстріляли Нікополь із реактивних систем залпового вогню, влучили в школу, училище й будинки. Унаслідок обстрілу загинули двоє людей: їхні тіла дістали з-під завалів зруйнованих багатоповерхівок.

Нагадаємо, сьогодні ЗСУ атакували ворожі склади боєприпасів в Іловайську і на Херсонщині (відео).

Також 28 липня стало відомо, що у Чорнобаївці та Білогірці було знищено склади боєприпасів окупантів. Оперативне командування «Південь» повідомило, що наша авіація завдала п'ять ударів по ворогу. Парами штурмовиків та бомбардувальником уражено три ворожих опорних пункти, гелікоптерними парами  – ще два навколо сіл Бериславського та Херсонського районів.

Раніше поблизу Нової Каховки Херсонської області ЗСУ знищили ще один склад зброї, який там облаштували російські окупанти. 

До слова, триває 156-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Окупанти зосередили наступальні дії на Донеччині, зокрема, на Бахмутському напрямку та в напрямку Авдіївки. Ворожі штурмові та наступальні дії у напрямку Вершини та Семигір’я наші воїни успішно відбили. 

Читайте також: На одному з напрямків окупанти намагалися йти в наступ і отримали по зубах – Генштаб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: