НАБУ дестабілізує військовий тил України – експерт

НАБУ дестабілізує військовий тил України – експерт

Член правління Фонду ветеранів зовнішньої розвідки Володимир Цибулькін повідомив, що через дії НАБУ у 2017 році ЗСУ, зокрема, недоотримали більше 10 тисяч тонн зимового дизпалива

Своїми діями щодо зриву поставок палива Збройним Силам України у 2017 році НАБУ, фактично, відкрило другий фронт всередині країни під час війни з Росією. Про це заявив член правління Фонду ветеранів зовнішньої розвідки Володимир Цибулькін.

«Через дії НАБУ у 2017 році Збройними силами було недоотримано більше 10 тисяч тонн зимового дизпалива та понад 5 тисяч тонн літнього дизелю, передбачених планами та потребами для ведення бойових дій взимку 2017-2018 років та навесні 2018 року», - зазначив Цибулькін.

Він наголосив, що Міністерством оборони України в 2017 році не було використано понад 300 мільйонів гривень, передбачених на забезпечення Збройних Сил необхідним пальним. Також Цибулькін повідомив, що дії підлеглих Артема Ситника завдали збитків державному бюджету України на загальну суму 194,7 мільйона гривень. З них 155,2 мільйона становлять збитки через повторну закупівлю зимового дизельного палива та 39,5 мільйона - при повторній закупівлі літнього дизпалива.

«У зв’язку з наведеними фактами, фронт, який фактично відкрило проти Збройних сил України НАБУ, з`явився не без участі Російської Федерації. Адже відомо, що якщо держава-агресор не може розпочати збройний наступ проти держави-жертви, вона розпочинає дестабілізувати тил цієї держави», - підкреслив Цибулькін.

Експерт зазначив, що в зв’язку зі створенням Національного антикорупційного бюро, в країні фактично з’явилася організація, яка почала постійно входити в конфлікт з іншими правоохоронними структурами і спецслужбами, та часто знаходитися у схемах, які загрожують національній безпеці держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: