Надзвичайна подія в центрі Одеси: «барсеточники» наїхали на поліцейських

Надзвичайна подія в центрі Одеси: «барсеточники» наїхали на поліцейських
В Одесі злочинці наїхали на поліцейських
Фото: УНІАН

Троє правоохоронців отримали травми і були доставлені до лікарні

Поліція Одеси неподалік ринку «Привоз» затримала трьох іноземців віком від 37 до 51 року і одного 29-річного одесита, підозрюваних у крадіжках. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Під час проведення заходів у рамках оперативно-профілактичного відпрацювання «Мігрант» поліцейські помітили чотирьох підозрілих чоловіків, які сиділи в автомобілі. Вирішивши перевірити у них документи, працівники поліції підійшли до незнайомців і пред'явили службові посвідчення. Після прохання вийти з машини, злочинці намагалися втекти і здійснили наїзд на поліцейських. В результаті трьох правоохоронців було травмовано, ідеться в повідомленні. Поліцейських було доставлено до лікарні

Для зупинки транспортного засобу поліцейські застосували травматичну зброю. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345 (погроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: