Нардеп: під час «Маршу рівності» постраждало 10 противників ЛГБТ

Нардеп: під час «Маршу рівності» постраждало 10 противників ЛГБТ
«Марш рівності-2018» 
Фото: Главком

Семеро постраждалих знаходяться в лікарні

Під час сьогоднішньої сутички на перетині бульвару Тараса Шевченка та вулиці Володимирської були постраждалі, котрим зараз надається необхідна медична допомога.

Про це у Facebook повідомив народний депутат Ігор Луценко.

«Мінімум 10 постраждалих, зараз семеро з них знаходяться в лікарні. Приміром, поліція побила 17-річну дівчину, котра, як свідчать оточуючі, не чинила жодних протиправних дій – просто дісталося за компанію з усіма. Є інформація про малолітнього постраждалого, яку зараз перевіряємо. Закон про Нацполіцію суворо обмежує застосування гумових кийків, тим більше, навряд чи може складати небезпеку для спецпризначенця дівчина вагою менше 50 кг», - зазначив він.

За його словами, у цих осіб не було жодних протриправних намірів й вони завчасно попереджали представників влади про намір зібратися для молитви біля пам'ятнику Михайлу Грушевському.

Нагадаємо, 17 червня у Києві відбувся «Марш рівності», яким було завершено заходи, що відбулися в рамках «КиївПрайду - 2018».

За повідомленням столичної поліції, станом на 8:15 в Києві затримали 56 людей. Затримання відбулися після двох сутичок із поліцією противників проведення «Маршу рівності» у Києві: на вулиці Володимирській та біля Оперного театру.

Напередодні ввечері «Главком» повідомляв, що силовики почали перекривати центр Києва через проведення 17 червня «Маршу рівності».

Кияни також скаржилися, що Нацгвардія не пропускає людей в центр столиці без паспортів.

В суботу пізно ввечері противники «Маршу рівності» співали на Майдані псалми та цитували Біблію.

Читайте також статтю: Екстрасенс, батюшка та народні депутати. Головні обличчя КиївПрайду-2018

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: