Нардеп поцікавилася, хто привіз в Україну проросійських депутатів Європарламенту захищати свободу слова

Нардеп поцікавилася, хто привіз в Україну проросійських депутатів Європарламенту захищати свободу слова

За словами нардепа Вікторії Пташник, британські депутати Джонатан Арнотт та Девід Коберн «постійно голосують в Європарламенті проти необхідних для українського народу питань»

Народний депутат Вікторія Пташник повідомила, що депутати Європарламенту від Великобританії - Джонатан Арнотт та Девід Коберн, які приїхали в Україну для вивчення стану свободи слова, тривалий час займають проросійську позицію.

Про це вона написала 31 жовтня на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Хто привіз в Україну проросійських депутатів Європарламенту захищати свободу слова? Вчора на одному телевізійному каналі з'явилися два депутати Європарламенту від Великобританії - Джонатан Арнотт та Девід Коберн (UK Independence Party). Як повідомлялося, метою їхнього візиту є вивчення в Україні ситуації зі свободою слова. Мені прикро констатувати, але ці євродепутати вже давно займають проросійську позицію», - зазначила депутат.

За словами Пташник, ці депутати голосували проти надання Україні безвізу, не підтримували ратифікацію Угоди про асоціацію з ЄС, голосували проти надання Україні макрофінансової допомоги, жоден з них не брав участі та не висловлював позицію в Європарламенті під час дебатів по ситуації в Азовському морі, не підтримував додаткові тимчасові преференції для України.

«Цей перелік антиукраїнських питань в їхньому резюме можна продовжувати ще довго. Очевидно, що журналістам представили цих «друзів» України як прогресивних представників європейської інституції. Але, будь ласка, шановні проукраїнські журналісти, не давайте вводити себе в оману. Запитайте у цих депутатів, чому вони, відстоюючи свободу слова, так не люблять Україну і постійно голосують в Європарламенті проти необхідних для українського народу питань», - підкреслила Пташник.

Нагадаємо, раніше член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський повідомив, що депутати Європарламенту побували у Нацраді та поцікавилися особливостями регулювання діяльності українських телерадіокомпаній, зокрема телеканалів «112 Україна» і «NewsOne».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: