НАЗК проведе повну перевірку е-декларації заступника Омеляна

НАЗК проведе повну перевірку е-декларації заступника Омеляна
НАЗК

Перевірка триватиме 60 календарних днів

Національне агентство з питань запобігання корупції перевірить електронну декларацію за 2015 рік заступника міністра інфраструктури Дмитра Роменського.

Про це інформує прес-служба НАЗК

«Національне агентство з питань запобігання корупції під час засідання прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій ще трьох осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 - 2017 роки. Перевірка триватиме 60 календарних днів», - йдеться в повідомленні. 

Як повідомляється, серед суб'єктів декларування, щодо яких НАЗК розпочне перевірку,  начальник юридичного управління Державної служби геології та надр Крістіна Браіловська, головний державний інспектор Головного управління Державної фіскальної служби в Києві Юлія Зінченко та заступник міністра інфраструктури - керівник апарату Дмитро Роменський.

Крім того, зазначається, що Національне агентство прийняло рішення про подовження терміну повної перевірки декларацій чотирьох суб'єктів декларування на додаткові 30 календарних днів.

Нагадаємо, декілька днів тому голова Держкіно виграв суд у НАЗК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: