НАЗК внесло припис Авакову

НАЗК внесло припис Авакову
Арсен Аваков

НАЗК вимагає провести службове розслідування щодо начальника реабілітаційного центру МВС

Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про внесення приписів міністру внутрішніх справ Арсену Авакову щодо начальника Медичного реабілітаційного центру МВС  «Перлина Прикарпаття« Петра Іванишина та Голові правління Державної іпотечної установи Андрію Камузу стосовно його заступника Віталія Кучевського.

 Про це повідомляється на сайті НАЗК.

Приписи внесено у зв'язку з порушенням Іванишиним та Кучевським вимог ч. 1 ст. 36 Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав.

«НАЗК встановило, що начальник Медичного центру «Перлина Прикарпаття» та заступник Голови правління Державної іпотечної установи, будучи посадовими особами юридичних осіб публічного права, не передали в установленому порядку належні їм корпоративні права в управління іншим особам протягом 30 днів після призначення на посаду», - йдеться у повідомленні.

Згідно з приписами, Національне агентство вимагає провести службові розслідування та розглянути питання щодо притягнення винних осіб до відповідальності.

В агентстві додали, що приписи Національного агентства є обов’язковими до виконання. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: