Названо імена військових, які загинули під Авдіївкою

Названо імена військових, які загинули під Авдіївкою
Світла пам'ять загиблим воїнам АТО

Під час бою та обстрілів позицій сил АТО в районі Авдіївки четверо військових 72 ОМБр загинуло, дев'ять отримали поранення. Про це повідомила прес-служба 72 ОМБр.

«Світла пам'ять капітану Кизило Андрію Олександровичу (02.05.1993 р.н.); молодшому сержанту Бальченку Володимиру Івановичу (04.01.1992 р.н.); солдату Оверченку Дмитру Олександровичу (24.01.1989 р.н.); сержанту Крижанському Володимиру Олексійовичу (24.03.1982 р.н.)! Ми не забудемо вас, дорогі наші побратими! Вся Україна сумує за вами...», - йдеться у повідомленні.

«29 січня південніше Авдіївки силами ЗСУ було відбито спробу противника прорвати нашу оборону. О 4.30 ранку ворог почав масовані обстріли з мінометів 120, 82 калібрів, ствольної артилерії та стрілецької зброї в районі Авдіївки. Мешканці південної частини міста мали змогу протягом трьох годин спостерігати в нічному небі та фіксувати на фото й відео з боку окупованого Донецька в бік авдіївської промзони численні трасери, освітлювальні міни та інше», - інформує прес-служба.

На ранок 30 січня бій триває, вночі його інтенсивність дещо зменшилась, зараз наростає знов. 

Нагадаємо, бойовики рано вранці 29 січня обстріляли авдіївську промзону зі стрілецької зброї і мінометів, після чого влаштували штурм позицій українських військових.

В ході боїв на Донбасі за минулу добу 5 українських військових загинули, 9 поранені і 4 травмовано. Більшість втрат ВСУ понесли в районі авдіївської промзони.

У дніпровську лікарню ім. Мечникова доставили трьох осіб, які зазнали поранень в авдіївській промзоні: одного бійця і двох цивільних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: