Негода наробила лиха в Україні: повалені дерева, пошкоджені дахи, без світла 500 сіл

Негода наробила лиха в Україні: повалені дерева, пошкоджені дахи, без світла 500 сіл

Сталося знеструмлення 478 населених пунктів у 6 областях України

17-18 вересня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 478 населених пунктів у 6 областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зокрема, у Хмельницькій області знеструмлено 187 населених пунктів, Тернопільській – 114 н.п., Чернівецькій – 73 н.п., Івано-Франківській – 70 н.п., Закарпатській – 33 н.п. та Дніпропетровській – 1 н.п.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено 71 бригада обленерго (71 од. тех. та 186 чол.).

За даними ДСНС, у Чернівецькій області у м. Чернівці пошкоджено металеву покрівлю торгового центру на площі близько 500 м2, у с. Стебні Путильського району пошкоджено шиферне покриття загальноосвітньої школи на площі близько 20 м2, сталося повалення близько 52 дерев, через пориви ліній електропередач частково залишилися без електропостачання 4 райони (Путильський, Вижницький, Сторожинецький та Заставнівський).

У Закарпатській області у Рахівському та Тячівському районах сталося повалення близько 20 дерев, в смт Ясіня пошкоджено покрівлю лікарні на площі близько 50 м2та частково покрівлі трьох приватних будинків. 

За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

До ліквідації негоди залучено підрозділи ДСНС та аварійно-відновлювальні бригади комунальних служб.

Як повідомлялося, ввечері у неділю, 17 вересня, пронісся шквальний вітер та грози, внаслідок чого було повалено дерева у низці населених пунктів області та аварійний копер шахти №9 ДП «Солотвинський солерудник».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: