НКРЕКП підвищили тарифи на тепло для всіх, крім населення

НКРЕКП підвищили тарифи на тепло для всіх, крім населення
Зростання тарифів на тепло

Тарифи на тепло для бюджетних установ зростуть у середньому на 22%

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на тепло для бюджетних установ у середньому на 22% - до 1345 грн/Гкал з 1105 грн/Гкал. Відповідне рішення комісія одноголосно підтримала на засіданні 2 грудня.

Тарифи на тепло для інших споживачів (крім населення) зростуть також у середньому на 22% – до 1225 грн/Гкал з 1001 грн/Гкал.

У комісії зазначили, що прийняття цього рішення зумовлено зміною ціни на природний газ, тарифів на виробництво теплової енергії на власних ТЕЦ, АЕС, когенераційних установках, електроенергію.

Окрім цього, комісія підвищила тарифи на послугу центрального гарячого водопостачання для всіх інших категорій споживачів, крім населення. Так, наприклад, тариф «Київенерго» на послугу центрального гарячого водопостачання для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) зросте на 20,1% – до 73,87 грн, а для релігійних організацій – на 0,3%, до 40,6 грн.

У прес-службі комісії зазначили, що такі зміни наберуть чинності після офіційного опублікування в газеті «Урядовий кур'єр».

Нагадаємо, НКРЕКП на тлі встановлення з 1 травня єдиної ціни на природний газ для населення в 6 879 грн/тис. куб. м підвищила з 1 липня тарифи на централізоване теплопостачання та гарячу воду в Україні в середньому на 75-90%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: