Обов’язки президента ПАРЄ виконуватиме представник «Народного фронту»

Обов’язки президента ПАРЄ виконуватиме представник «Народного фронту»
Георгій Логвинський

За регламентом обов’язки президента Асамблеї виконує віце-президент, який відноситься до групи ЄНП

Від сьогодні, після виключення президента ПАРЄ Педро Аграмунта зі складу групи Європейської народної партії, обов’язки президента Асамблеї виконуватиме представник «Народного фронту», віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, член групи ЄНП Георгій Логвинський.

Про це він повідомив після голосування щодо виключення Аграмунта зі складу групи ЄНП.

«За регламентом обов’язки президента Асамблеї виконує віце-президент, який відноситься до групи ЄНП. Від сьогодні мені буде представлено честь виконувати обов’язки президента Парламентської асамблеї Ради Європи та вести засідання», - повідомив Георгій Логвинський.

Нагадаємо, політична група Європейської народної партії (ЄНП) у Парламентській асамблеї Ради Європи на зустрічі в середу більшістю голосів схвалила рішення про виключення зі свого складу президента асамблеї Педро Аграмунта. За виключення проголосувала більшість присутніх депутатів.

Ініціатором відставки стало Бюро ЄНП. Членам групи повідомили про листування голови групи Акселя Фішера із президентом ПАРЄ, під час якого останній заявив, що вважає незаконними рішення групи ЄНП.

Виключення депутата з групи – крайній захід, що застосовується доволі рідко і лише в разі жорсткого конфлікту. В історії асамблеї ще не було випадку, коли політична група виключала зі свого складу діючого президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: