Обвал школи у Василькові: створено оперативний штаб

Обвал школи у Василькові: створено оперативний штаб

Однією з причин обвалення школи може бути зливова каналізація, яка могла вимити частина підвалу

Оперативний штаб повинен скоординувати всі рятувальні роботи, провести експертизи і встановити причини обвалення школи у Василькові. Про це в ефірі «5 каналу» заявив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Зараз дано відповідні доручення щодо створення оперативного штабу, який повинен скоординувати всі рятувальні роботи і відновлення школи, проведення експертизи, встановлення причини і найголовніше, побудувати за наслідками інспекції того, що ми маємо сьогодні в країні, а це 14 тисяч шкіл і багато хто з них були побудовані дуже давно, тому що зараз йде мова про школу, яка була побудована в 1956 році, але вона була в досить непоганому стані, і кошти виділялися і вона підтримувалася. Всередині був зроблений ремонт і були поміняні вікна. Потрібно зрозуміти чому це відбулося. Причиною може бути зливова каналізація, яка могла вимити частина підвалу. Це все встановить експертиза», - зазначив Зубко.

Нагадаємо, руйнування стіни будівлі школи з першого по третій поверхи та перекриття навчальних приміщень сталося сьогодні близько 10-ї години.
Місце надзвичайної події оточено силами Національної поліції. Рятувальники провели евакуацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: