Оголошено повторний конкурс з продажу ОПЗ

Оголошено повторний конкурс з продажу ОПЗ
Одеський припортовий завод

Початкова ціна пакета акцій ОПЗ становить 5,16 млрд гривень

Фонд державного майна України оголосив про проведення конкурсу з продажу пакета акцій публічного акціонерного товариства «Одеський припортовий завод». Про це повідомила прес-служба ФДМУ.

Фонд пропонує до продажу пакет акцій у кількості 795 083 903 штук, що становить 99,567% статутного капіталу товариства.

Початкова ціна пакета акцій ОПЗ становить 5,16 млрд гривень. Крок торгів 150 млн гривень.

Умовами конкурсу передбачені зобов‘язання покупця в економічній, інноваційно-інвестиційній, соціальній та природоохоронній діяльності товариства, а також у сфері корпоративних відносин та розпорядження майном товариства. Строк дії зобов’язань покупця щодо умов, які не мають визначеного періоду їх виконання, становить п’ять років з дати переходу права власності на пакет акцій.

У конкурсі з продажу пакета акцій ПАТ «Одеський припортовий завод» мають право брати участь особи, які можуть бути покупцями об’єктів приватизації згідно із статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного майна».

Потенційні покупці — юридичні особи зобов’язані, зокрема, подати державному органу приватизації документ про розподіл статутного капіталу серед учасників.

Для участіу конкурсі потенційний покупець, учасник конкурсу сплачує: конкурсну гарантію у сумі 258 млн гривень та реєстраційний внесок  у сумі 340 гривень.

Крім того, згідно з останніми змінами у нормативних актах з приватизації, проведеними ФДМУ, потенційний покупець - учасник конкурсу має право замість сплати грошового внеску як конкурсної гарантії для участі у конкурсі надати банківську гарантію на суму конкурсної гарантії - 258 млн грн

Звертатися до ФДМУ з ініціативою укладання договорів про конфіденційність потенційні покупці можуть до 29 листопада 2016 року .

Прийом конкурсної документації та остаточного проекту договору купівлі-продажу завершується 6 грудня 2016 року.

Нагадаємо, конкурс з продажу 99,6% акцій великого виробника хімічної продукції Одеського припортового заводу 18 липня не відбувся через відсутність заявок інвесторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: