Окупанти на Запоріжжі почали пропускати колону з 1 тис. машин, яка чекала три доби

Окупанти на Запоріжжі почали пропускати колону з 1 тис. машин, яка чекала три доби
На Запоріжжі загарбники почали випускати машини із Василівки
фото з відкритих джерел

На даний час вже близько 100 з них змогли покинути місце вимушеного очікування та вирушити до пункту призначення

В районі Василівки у Запорізькій області після тривалого блокування колони з близько 1000 машин окупанти почали їх пропускати. Про це повідомив мер Енергодара Дмитро Орлов.

«За три доби очікування там зібралося близько тисячі одиниць автотранспорту з різних населених пунктів Запорізької області та інших регіонів України. На даний час вже близько 100 з них змогли покинути місце вимушеного очікування та вирушити до пункту призначення», – написав Орлов.

Напередодні Запорізька ОВА повідомила, що окупанти не пропускають через блокпост у Запорізькій області понад 1000 приватних автівок. Заблокованими залишаються, зокрема, жінки та діти. У людей майже закінчилися продукти.

Люди намагаються потрапити на підконтрольну Україні територію через російський блокпост у Василівці. Інший пропускний пункт у Кам'янці не працює через активні бойові дії.

Як відомо, в Україні воєнний стан продовжать одразу на три місяці. Звільнити всю територію України від рашистів протягом найближчого місяця ми навряд чи зможемо. Контрнаступ потребує більше часу, ніж оборона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: