Олів’є на фронт: для військових приготували 4 тонни салату
Волонтери готували новорічну страву три дні
Волонтери приготували для українських військовослужбовців більше, ніж чотири тонни традиційного новорічного салату – олів’є.
Про це йдеться у сюжеті ТСН.
Як зазначається, на приготування цієї страви добровольці витратили три дні. Проте для того, щоб взяти участь у приготуванні салату, кожен охочий повинен був пройти спеціальну «посвяту в адепти священного олів’є».
«Головний інгредієнт в рецепті - це наша душа, любов і щире серце», - пояснила одна із волонтерів.
За словами творців новорічної страви, таким чином хлопцям планують передати в окопи домашній святковий затишок. Проте заправити майонезом салат доведеться бійцям самостійно. Таким чином страва буде свіжішою та довше збережеться.
Нагадаємо, цього року новорічний стіл обійдеться українцям на 7% дорожче.
Як повідомлялося, в Україні дешевшає картопля, однак купувати її ніхто не поспішає.
Коментарі — 0