Онищенко прибув у НАБУ - ЗМІ

Онищенко прибув у НАБУ - ЗМІ

Каже, що приніс документи та хоче з'ясувати свій статус

Народний депутат Олександр Онищенко прибув до Національного антикорупційного бюро України, повідомляє телеканал «112 Україна».

За його словами, він приніс в НАБУ документи.

«З боку НАБУ сказано багато звинувачень на мою адресу, але зі мною до сьогодні ніхто не зв'язувався, ніхто нічого не передавав. Тому я прошу, щоб мені передали всі документи, що підтверджують докази моєї провини, друге, щоб дотримувалися презумпцію невинності і припинили цей піар і голослівні заяви. У нас хто винен, вирішує сьогодні суд, і не потрібно порушувати права людини. Документи підуть також до антикорупційного прокурора Холодницького і ВР. Я не знаю, чи приймуть мене, тому що всі працівники НАБУ сидять по телеканалам...», - сказав він.

Онищенко зазначив, що його і адвокатів не пускають в будівлю.

«Нас не пускають. Глава НАБУ Ситник і Холодницький розповідають, що я ховаюся, що я пропадаю, що я є бандитом із злочинного угруповання. Я хочу з'ясувати мій статус: хто я? Якщо є якісь підозри, щоб мені їх вручили», - додав він.

Як повідомлялось, Онищенко не заперечує, що він виїжджав з України в останні дні.

Нагадаємо, раніше голова НАБУ Артем Ситник заявив, що у корупційних схемах щодо Укргазвидобування були задіяні 20 осіб, організатор - народний депутат Олександр Онищенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: