У Міноборони розповіли, коли завершать облаштування «Широкого Лану»

У Міноборони розповіли, коли завершать облаштування «Широкого Лану»
Умови на полігоні «Широкий лан», якими були незадоволені військові 

На полігоні «Широкий лан» побудовано 11 казарм

Восени поточного року на полігоні Збройних сил України «Широкий лан» (Миколаївська область) введуть в експлуатацію оновлений польовий табір для проживання і підготовки від 2,6 тисячі до 4 тисяч військовослужбовців.

Про це повідомив заступник начальника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України Олександр Чергінець. 

«Також у цьому році починається його розширення тароектування будівництва двох центрів відпочинку та дозвілля військовослужбовців та додатково буде розгорнута кабельна лінія», — сказав він на брифінгу в Києві.

Чергінець поінформував, що станом на 1 січня компанія виконала 89,3 млн грн, на цей рік передбачено майже 30 млн грн за виконання робіт по будівництву казарм.

Він зазначив, що наразі будівельна готовність першого комплексу становить близько 60%.

«Побудовано 11 казарм, в яких зараз виконуються роботи по проведенню внутрішніх інженерних мереж, вентиляції та кондиціонування повітря, починаються внутрішні роботи», — додав він.

Нагадаємо, два тижні тому у соцмережах з’явилися пости військових про нестерпні умови служби на полігоні «Широкий лан».

Військові стверджували, що їх не забезпечили дровами, лазнею. Окрім того, тала вода затопила територію полігону, писали військові, розповсюджуючи відповідні фото.

Незадовільні побутові умови склались на військовому полігоні «Широкий лан» через складну погоду і були усунуті в оперативному режимі, заявило оперативне командування «Південь».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: