Підозра заступнику міністра оборони складає 66 сторінок, - нардеп

Підозра заступнику міністра оборони складає 66 сторінок, - нардеп
Заступнику міністра оборони повідомили про підозру про причетність до розкрадання 149 млн гривень

Затримано також директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони

Підозра затриманому за підозрою в розтраті коштів заступнику міністра оборони Ігорю Павловському складає 66 сторінок.

Про це в ефірі «112 Україна» заявив народний депутат Антон Геращенко.

За словами Геращенко, щодо якої-небудь конкретики по складу злочину поки говорити рано.

«По Павловському підозра складає 66 сторінок. Я сьогодні буду його вивчати і завтра вранці, щоб мати своє судження. Тому що потрібно чітко відокремлювати гасла і звинувачення від конкретного складу злочину», - заявив він.

Як зазначив нардеп, в ході збройного конфлікту на Донбасі генерал проявляв себе з хорошого боку.

«Я знаю генерала Павловського, я пам'ятаю його роль в обороні Маріуполя в 2014 році, в подіях під Дебальцеве. Це сміливий бойовий генерал, який був на передньому краю і тільки в 2016 році пішов на документальну паперову роботу. Я зараз остерігся б вважати його заздалегідь винним, тому що найчастіше багато такого роду звинувачення не мають під собою підтвердження», - розповів Геращенко.

Раніше стало відомо про затримання заступника міністра міністра оборони через масштабні розкрадання державних коштів під закупівель пального на потреби Збройних сил України. Журналісти дізнались, що детективи НАБУ затримали  заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Ігоря Павловського.

Холодницький під час брифінгу стосовно розкрадання 150 мільйонів гривень у Міністерстві оборони повідомив, що антикорупційна прокуратура працює над тим, щоб повернути ці гроші державі.

Мова йде про минулорічний тендер, на якому перемогу здобула компанія «Трейд Коммодіті» пов’язана із бізнесменом Андрієм Адамовським – давнім партнером впливового народного депутата Олександра Грановського. Внаслідок подальших махінацій, договори були відкориговані і ціна на пальне для військових виросла в середньому на 16%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: