Після атестації столичну поліцію залишили 776 осіб

Після атестації столичну поліцію залишили 776 осіб

Атестація почалася в грудні минулого року і закінчилася в березні

Керівник Національної поліції Києва Андрій Крищенко в інтерв’ю «Главкому» розповів, що після атестації кадровий склад столичної поліції особливо не змінився, хоча після атестації майже 800 осіб пішли зі служби.

«Всі зміни залежали не від мене, а від проведення атестації. Це найбільший фактор, який вплинув на кадровий склад за ці півроку», - підкреслив керівник київської поліції.

«Атестація почалася в грудні минулого року і закінчилася в березні. Усі перепризначення ми закінчили вже 17 травня. Загалом було звільнено 776 осіб – це 10,96% особового складу. Якщо говорити про службову невідповідність, то, наприклад, негативні оцінки отримали 136 працівників слідчих підрозділів, 87 - кримінальної поліції, 98 - превентивної діяльності», - додав Крищенко.

Він зазначив, що коли він прийшов керувати київською поліцією, у гарнізоні налічувалося близько 10 тисяч осіб. Проходило атестацію десь 8 тисяч осіб. «Із них майже 800 осіб отримали негативні висновки, і ми їх звільнили відповідно до закону», - пояснив Крищенко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: