Поліція Португалії затримала трьох міграційних офіцерів за підозрою у вбивстві українця

Поліція Португалії затримала трьох міграційних офіцерів за підозрою у вбивстві українця
Українець помер після побиття інспекторами в Португалії

Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі

Поліція Португалії затримала трьох офіцерів поліцейської міграційної служби за підозрою у вбивстві 40-річного українця в аеропорту Лісабона. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Як зазначається, затримані є працівниками поліцейської Служби у справах іноземців та кордонів, і слідство встановило, що вони, імовірно, відповідальні за смерть 40-річного громадянина України, який намагався незаконно в'їхати в країну 10 березня.

На вбивство відреагувало посольство України в Португалії. Українська сторона звернулася в Міністерство закордонних справ Португалії з нотою про сприяння об'єктивному розслідуванню.

За даними телеканалу TVI24, громадянин України прибув до Португалії в пошуках роботи. Його затримали в аеропорту міста Лісабон і відмовили у в'їзді в країну. Причину озвучувати йому не захотіли, а після того, як він зажадав пояснень, його закували в кайдани й відвели в кімнату для огляду. Там його почали бити, а потім залишили на кілька годин одного. У нього стався напад епілепсії, і він помер без надання медичної допомоги.

Співробітники міграційної служби спробували приховати злочин і не стали викликати судову поліцію. Однак тіло українця відправили в морг. Фахівці Лісабонського інституту правової медицини зробили розтин і виявили сліди жорстоко насильства, і після цього повідомили про злочин співробітникам підрозділу правоохоронної групи по вбивствам. Як говориться у звіті судмедекспертів, жертву могли бити ногами.

Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України, який приїхав до Португалії в пошуках праці. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: