Поліція спіймала у Слов’янську бойовика, який три роки переховувався в Росії

Поліція спіймала у Слов’янську бойовика, який три роки переховувався в Росії
Чоловік більше двох місяців ховався в підвалі свого домоволодіння і тільки вночі виходив за продуктами

Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі

У місті Слов’янськ Донецької області правоохоронці затримали бойовика, який три роки переховувся у Російській Федерації.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Слов’янські поліцейські затримали бойовика, який три роки переховувся від правоохоронців за кордоном», - йдеться у повідомленні.

У квітні 2014 року вищевказаний місцевий житель 1958 року народження був завербований своїм сином, який на той час очолював «розвідроту». Батька ж він прилаштував у «будівельній бригаді». Чоловік в мирний час працював ескалаторщиком і трактористом, тому у бойовиків він «користувався попитом», а вся техніка була відібрана у комунальних підприємств міста.

Після звільнення регіону затриманий втік до РФ, а його син в складі терористів - до Донецька. Останній знаходиться в активному розшуку.

Через три роки чоловік повернувся до Слов'янська. Там більше двох місяців ховався в підвалі свого домоволодіння і тільки вночі виходив за продуктами.

Як тільки оперативники отримали інформацію про місцезнаходження розшукуваного, відразу затримали його.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нещодавно СБУ затримала в районі АТО бойовика, що розчарувався в «ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: