Порадьте цій жінці звернутися до Путіна з вимогою помилувати українців: Геращенко відповіла матері Агеєва

Порадьте цій жінці звернутися до Путіна з вимогою помилувати українців: Геращенко відповіла матері Агеєва
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко

«Ця російська жінка аж зовсім не бідкалася, коли її сина послали вбивати українців», обурюється Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко порадила, аби матір полоненого російського військового Віктора Агеєва Світлана звернулася до президента Росії Володимира Путіна щодо звільнення українських полонених в РФ.

Про це Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

«Мати військового злочинця Агеєва просить президента Порошенка помилувати її сина. А ми, українці, вимагаємо від Путіна помилувати Олега Сенцова! Примітно, що ця російська жінка аж зовсім не бідкалася, коли її сина послали вбивати українців, теж чиїхось синів», - написала перший заступник голови Ради.

Геращенко також нагадала про інших в’язнів Кремля: Олександра Кольченка, Миколу Карп'юка, Стаса Клиха, Валентина Виговського, Романа Сущенка та Євгена Панова.

«Прохання до «Новой газеты»,  яка друкує ці звернення матері Агєєва: будь ласка, порадьте цій жінці, яка ніколи до сьогодні не задумувалася , де її син і чим займається, звернутися до Путіна з вимогою помилувати українців! 
І це розблокує процес звільнення заручників. Може тоді РФ визнає, що Агеєв і іже з ними, що сидять по українських тюрмам- це їх заблукавші кадрові військові. Може, захоче їх забрати і віддати нам наших героїв», - додала Геращенко.

Нагадаємо, мати російського єфрейтора Віктора Агеєва, якого затримали на українському Донбасі, звернулася до президента України з проханням допомогти у звільненні сина.

Світлана Агеєва раніше заявляла, що є великою прихильницею кремлівських пропагандистів Соловйова і Кисельова, і взагалі не розуміє, звідки в українців «така ненависть» до росіян.

11 липня російське міноборони заявило, що затриманий на Донбасі Агеєв не служив за контрактом.

Раніше затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв в інтерв'ю підтвердив, що працював в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року у своїй частині, розташованій у місті Новочеркаськ Ростовської області РФ.

Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що «російських військовослужбовців на території України немає і не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: