Порошенко оглянув житло для військових СБУ – учасників АТО

Порошенко оглянув житло для військових СБУ – учасників АТО

Будинок зі службовим житлом для військовослужбовців був споруджений за німецькою технологією за три місяці

Президент України Петро Порошенко ознайомився із завершенням будівництва житлового будинку для військових СБУ, які брали участь у антитерористичний операції на Сході України. Про це повідомляє прес-центр СБУ.
Будинок зі службовим житлом для військовослужбовців був споруджений за німецькою технологією за три місяці. У будинку 18 однокімнатних квартир. У вартість будівництва увійшло підведення та підключення всіх комунікацій - холодної та гарячої води, світла, а також встановлення сантехніки, міжкімнатних дверей, меблів для кухні, плитки.
Президент подякував голові СБУ Василю Грицаку за перевиконання плану із введення в експлуатацію житла для співробітників СБУ, причому за рекордно низьку вартість.
Порошенко запросив членів родин військових, дітей оглянути приміщення нових квартир.
Глава держави також поспілкувався з військовослужбовцями та членами їх родин. «Мир і злагода всім хто тут буде жити. Обіцяю, що ми на цьому не зупиняємось. Ми будемо подовжувати будувати», - сказав Порошенко.
Президента супроводжували Грицак, голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: