Порошенко у Брюсселі обговорив з керівником МВФ збереження і продовження реформ

Порошенко у Брюсселі обговорив з керівником МВФ збереження і продовження реформ

Петро Порошенко у Брюсселі обговорив з директором-розпорядником МВФ економічні реформи в Україні

Петро Порошенко: не можна допустити згортання демократичних процесів та реформування економіки, які були започатковані протягом останніх п'яти років

П'ятий президент України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко у Брюсселі зустрівся з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою. Про це він Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Ще одна важлива зустріч у Брюсселі – коротке, але дуже змістовне обговорення з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою позицій щодо програми МВФ. Ми говорили про те, які реформи треба зберегти і продовжити. Про те, що не можна допустити згортання демократичних процесів та реформування економіки, які були започатковані протягом останніх п'яти років», - написав Порошенко.

Як повідомлялось, Петро Порошенко у Брюселі запропонував депутатам Європарламенту схвалити резолюцію на підтримку України

Петро Порошенко також закликав до збереження світової єдності і солідарності з Україною. П'ятий президент наголосив на важливості збереження серед пріоритетів ЄП і ЄС питання підтримки боротьби України за відновлення суверенітету і територіальної цілісності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: