Порошенко: заяви «слуг народу» у Давосі збігаються з позицією Путіна

Порошенко: заяви «слуг народу» у Давосі збігаються з позицією Путіна
Петро Порошенко заявив, що твердження керівництва «Слуги народу» збігаються з твердженнями Путіна

Порошенко переконаний, що заява представників або керівництва «Слуги народу» в Давосі спрямована в інтересах конкретних олігархів

Заяви про необхідність перегляду Угоди про асоціацію та інших документів, підписаних між Україною та Європейським Союзом, спрямовані в інтересах конкретних олігархів, а також збігаються з позицією російського президента Путіна.

Про це сказав п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко в інтерв’ю журналістам під час перебування в Брюсселі в ході Міжпарламентської Ради Україна-НАТО.

«Я твердо переконаний, що заява представників або керівництва «Слуги народу» в Давосі спрямована в інтересах конкретних олігархів, бо Україна безумовно виграє від поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі», – підкреслив Петро Порошенко.

Він наголосив: «На сьогоднішній день уже 43% українського експорту спрямовані на ринки європейського союзу і де-факто врятували економіку України».

«Дивними чином твердження керівництва «Слуги народу» збігаються з твердженнями Путіна, який каже про те, що в інтересах України негайно повернутися назад до Російської імперії», – також зауважив лідер «Європейської Солідарності».

Нагадаємо, під час виступу в Українському домі у Давосі глава депутатської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що Україні слід тимчасово відмовитися від політики гармонізації власного законодавства із ЄС, натомість створивши власні правила гри й використовувати конкурентні переваги.

Згодом Арахамія та віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба запевнили, що Україна не відмовиться від євроінтеграції.

Читайте більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: