Порошенко у Великодню ніч помолився з вірянами різних церков

Порошенко у Великодню ніч помолився з вірянами різних церков
Петро Порошенко з дружиною Мариною

Президентська родина відвідала храми трьох різних конфесій

У Великодню ніч президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною Порошенко та дітьми взяв участь у святкових богослужіннях у кількох храмах Києва.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у Володимирському кафедральному соборі президентська родина разом із Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом, настоятелем храму протоієреєм Борисом та вірянами пройшла Хресною ходою. По завершенню відбулося Великоднє богослужіння, яке провів предстоятель УПЦ КП.

Президент з родиною також відвідав Монастир Святого Василія Великого Української греко-католицької церкви, де взяв участь в урочистій Пасхальній Святій Літургії.

Після цього Порошенко приєднався до святкової літургії прихожан Святої Успенської Києво-Печерської Лаври, де у Трапезній церкві службу відправив предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій.

«У всіх святинях Петро Порошенко вітав вірян зі святом Великодня та Воскресінням Христовим», - резюмували у прес-службі.

Нагадаємо, в суботу ввечері до України з Єрусалима прибув Благодатний вогонь.

Як повідомлялося, з нагоди свята Пасхи – Світлого Христового Воскресіння – Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолить низку богослужінь.

Раніше у Михайлівському соборі в Києві пройшла Хресна хода.

Також Патріарх Філарет провів Великоднє богослужіння у Володимирському соборі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: