Порошенко виступить на сесії ПАРЄ 11 жовтня

Порошенко виступить на сесії ПАРЄ 11 жовтня

Під час осінньої сесії ПАРЄ можуть пройти дебати про новий скандальний закон України щодо освіти

Президент України Петро Порошенко 11 жовтня виступить на осінній сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, на якій, поміж іншого, буде піднята тема Українського закону про освіту, йдеться на сайті ПАРЄ.

Президент України Петро Порошенко у середу 11 жовтня о 13:00 за київським часом виступить з промовою на осінній сесії ПАРЄ, що відбудеться в Страсбурзі. Також на сесії виступатиме президент Чеської Республіки Мілош Земан, промову якого заплановано на 10 жовтня.

«Звернення президента Чехії Мілоша Земмана та президента України Петра Порошенка та дебати щодо двох звітів, що вимагають проведення Саміту Ради Європи, є одними з найважливіших моментів осінньої сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), яка відбудеться в Страсбурзі з 9 по 13 жовтня 2017 року», - зазначено на сайті.

Також у ПАРЄ повідомили про запит на термінові дебати з теми «Новий український закон про освіту - головна перешкода для викладання рідними мовами національних меншин».

На сесії обговорюватиметься питання заклику до Саміту Ради Європи щодо захисту та підтримки демократичної безпеки в Європі разом з окремою доповіддю про захист «Надбання суспільства» та успішне підтримання 65-річного міжурядового співробітництва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: