Порошенко звернувся до кандидатів у президенти з проханням

Порошенко звернувся до кандидатів у президенти з проханням

Президент Петро Порошенко зауважив, що слід забезпечити належне спостереження за президентською кампанією з боку всіх визнаних міжнародних організацій

Президент Петро Порошенко закликав політичні сили і кандидатів у президенти своїм прикладом засвідчити «високу якість виборчого процесу».

Про це 4 січня він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Висока якість виборчого процесу - візитна картка нової України. У 2014 році ми разом встановили гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення. Закликаю всі політичні сили та кандидатів на найвищу державну посаду засвідчити це своїм прикладом», - зазначив Порошенко.

Президент зауважив, що слід забезпечити належне спостереження за президентською кампанією з боку всіх визнаних міжнародних організацій.

«Переконаний, що міжнародне спостереження за виборчими перегонами є нашою додатковою гарантією чистоти демократичних процедур та змагальності виборчого процесу, а також стримуючим чинником проти зовнішнього втручання. Маємо спільно захистити українські вибори від гібридних викликів», - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні розпочалась передвиборча кампанія. За законом, процес має стартувати за 90 днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року.

Колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко 31 грудня прибув до Центральної виборчої комісії і подав документи для реєстрації кандидатом у президенти.

За кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1», що йде в президенти.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: