Прем’єр-міністр Вірменії наказав обшукати та роззброїти «спеціальні служби» олігархів

Прем’єр-міністр Вірменії наказав обшукати та роззброїти «спеціальні служби» олігархів
Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян 

В одному з банків заморозили 30 мільйонів доларів, що належать брату колишнього президента Вірменії

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян наказав Службі національної безпеки (СНБ) провести обшуки у «спеціальних служб» олігархів та роззброїти їх через публікацію аудіозапису розмови директора СНБ з начальником Спеціальної слідчої служби.

Такий наказ Пашинян дав під час виступу на мітингу кандидата в мери Єревана від блоку «Мій крок» Айка Марутяна.

Про це повідомляє «Радіо Азатутюн».

Прем’єр наголосив, що прослуховування очільників правоохоронних органів є «змовою та злочином проти державності Вірменії».

«Я даю розпорядження Службі національної безпеки і поліції в найкоротший термін знайти організаторів цієї змови і піддати їх найсуворішій відповідальності», — підкреслив Пашинян.

Він додав, що правоохоронці мають провести рейди по знищенню «спеціальних служб», створених олігархами і колишніми високопосадовцями, які завезли у Вірменію прослуховуючі пристрої. Також прем’єр наказав провести обшуки у цих службах і роззброїти охоронців, яких найняли олігархи.

Під час виступу він розповів, що в одному з банків заморозили 30 мільйонів доларів, що належать Олександру Саргсяну — брату колишнього президента Вірменії Сержа Саргсяна.

За інформацією джерел Громадського у Вірменії, Пашинян на чолі колони прихильників пішов маршем до центру Єревана. Загалом в акції беруть участь 5-6 тисяч людей.

Зазначимо, що на опублікованому 8-хвилинному запису директор СНБ Артур Ванецян і начальник Спеціальної слідчої служби Сасун Хачатрян обговорюють арешт екс-президента країни Роберта Кочаряна, а також кримінальні справи, порушені проти генсека ОДКБ Юрія Хачатурова и колишнього міністра оборони Мікаела Арутюняна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: