Прикордонники на адмінкордоні з Кримом озброїлися безпілотниками

Прикордонники на адмінкордоні з Кримом озброїлися безпілотниками
Spectator-M

Прикордонники отримали можливість здійснювати контроль за додержанням правил прикордонного режиму не тільки з землі, а й з повітря

На Херсонщині прикордонники розпочали використовувати безпілотні авіаційні комплекси. Про це інформує Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

За його даними, безпілотні апарати використовуються і на морській ділянці відповідальності прикордонного загону, і на сухопутній ділянці на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом.

Прикордонники повідомили, що на озброєння Херсонського прикордонного загону поступили безпілотні авіаційні комплекси Spectator-M національного виробництва.

«Тепер прикордонники мають можливість здійснювати контроль за додержанням правил прикордонного режиму не тільки з землі, а й з повітря», - сказано у повідомленні.

Безпілотники оснащені сучасними відео та тепловізійними камерами і дають змогу відслідковувати ділянку до 50 кілометрів на висоті до 2 тисяч метрів. Запуск та керування безпілотними комплексами здійснюють військовослужбовці, які пройшли спеціальне навчання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: