Призначено трьох заступників міністра охорони здоров’я

Призначено трьох заступників міністра охорони здоров’я

Сівак призначено заступником міністра з питань європейської інтеграції

Кабінет міністрів України призначив заступників міністра охорони здоров'я Павла Ковтонюка, Олександра Лінчевського і заступника міністра з питань європейської інтеграції Оксану Сівак. Про це йдеться в розпорядженнях уряду.
Ковтонюк раніше був проектним менеджером по реформі охорони здоров'я проектного офісу Національної ради реформ, має ступінь магістра менеджменту в охороні здоров'я. Працював консультантом в компанії Strategic Consulting Group, пізніше - незалежним консультантом з управління в сфері охорони здоров'я. У 2012 році заснував і очолив спеціалізоване видання на тему менеджменту в охороні здоров'я - журнал «PRO Менеджмент в охороні здоров'я». З 2010 року викладає в Школі охорони здоров'я.
Лінчевський - хірург, кандидат медичних наук, асистент кафедри в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. Він також займався волонтерською діяльністю в зоні проведення АТО, куди доставляв медикаменти і навчав наданню першої медичної допомоги.
Сівак була консультантом ВООЗ, радником міністра охорони здоров'я і координатором громадської організації «Ініціатива Е +», яка займається реабілітацією постраждалих в ході Євромайдану і в зоні АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: