Рабінович: Переговори про об'єднання політсил південного сходу і центру близькі до завершення

Рабінович: Переговори про об'єднання політсил південного сходу і центру близькі до завершення
Вадим Рабінович

Політик натякнув на закінчення процесу переговорів політичних партій «За життя» та «Опозиційний блок»

Переговори про об'єднання політичних сил, які відстоюють інтереси жителів південного сходу і центру України, очевидно, виходять на фінішну пряму. Такий висновок напрошується з заяви, опублікованої в соціальній мережі Facebook народним депутатом України, лідером політичної партії «За життя» Вадимом Рабиновичем.

«Величезна, важка і складна робота по об'єднанню політичних сил на південному сході і в центрі України, схоже, дає свої плоди. Якщо нічого не зміниться, то, сподіваюся, наступного тижня ви почуєте гарні новини для наших виборців», - написав парламентарій, явно натякаючи на закінчення процесу переговорів політичних партій «За життя» та «Опозиційний блок», які, як повідомляють джерела, тривали не один тиждень і повинні були завершитися до початку листопада.

Як повідомлялося раніше, лідер «За життя» Вадим Рабинович виступив ініціатором переговорів «всіх політичних сил, які відстоюють інтереси центру і південного сходу України», заради об'єднання напередодні виборів «всупереч амбіціям». Пізніше народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін також підтримав цю ініціативу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: