Рабінович пропонує націоналізувати усі надра, шоб знизити тарифи

Рабінович пропонує націоналізувати усі надра, шоб знизити тарифи
Вадим Рабінович

Як стверджує нардеп, від зниження тарифів «постраждають тільки п'ять олігархів»

Для зниження тарифів в Україні необхідно націоналізувати всі надра країни. Про це розповів народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович в прямому ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne.

«Ми видобуваємо з вами 20,4 млрд куб. м газу. Всі разом українці з бюджетними організаціями споживають 15,4 млрд куб. м газу. Тобто нам вистачає свого газу. Якщо знизити тарифи, як ми пропонуємо, то постраждають тільки п'ять олігархів, які на нас багато років наживалися. Чому ми повинні за них переживати?»- задався питанням нардеп.

За його словами, в програмі партії «За життя» прописано: відразу після перемоги на виборах знизити тарифи в три рази.

«Пропозиція нашої партії дуже просте. Як тільки ми прийдемо до влади, то відразу в три рази знизимо тарифи. Але для цього нам потрібно повернути в державну власність, тобто націоналізувати, абсолютно всі ресурси. І в першу чергу - нафту і газ. Тим більше, що в Конституції прописано: надра належать українському народові», - нагадав парламентарій.

Політик також заявив, що значна частина надр країни зараз належить офшорним компаніям. «За результатами моєї депутатської перевірки, 72% всіх свердловин належить офшорним компаніям... Коли ми знизимо тарифи в три рази, то олігархи позбавлятися понад доходів, які сьогодні йдуть через офшорні компанії. Зате в країні більше не буде таких тарифів за комунальні послуги, які люди не в змозі оплатити», - резюмував Рабинович.

Читайте також: Експерти звернули увагу на дивні плями у фінансовому звіті партії Рабіновича-Медведчука

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: