Рада сьогодні розгляне припинення дії Договору про дружбу з Росією

Рада сьогодні розгляне припинення дії Договору про дружбу з Росією
Сьогодні ж депутати мають розглянути проект постанови про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у Збройних силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 ро

Також парламент планує продовжити чинність угоди з Нідерландами про Міжнародну місію захисту розслідування причин катастрофи літака рейсу МН-17

Сьогодні Верховна Рада України розгляне законопроект про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією. Про це повідомляє УНІАН.

Також парламент планує розгляд законопроекту про ратифікацію угоди між Україною та Нідерландами щодо продовження до 1 серпня строку дії угоди між країнами про Міжнародну місію захисту розслідування причин катастрофи літака рейсу МН-17.

Крім того, розглядатиметься питання про внесення змін до угоди між Литвою, Польщею і Україною щодо створення спільної військової частини.

Ще сьогодні депутати розглядатимуть блок питань нацбезпеки й оборони, серед яких законопроект про прилеглу зону України та протимінну діяльність.

Серед питань, що пропонується включити до порядку денного та ухвалити рішення щодо них, зокрема, законопроект про адвокатуру та адвокатську діяльність, а також проект закону, що стосується захисту інформаційного простору.

Сьогодні ж депутати мають розглянути проект постанови про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії ВР для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у Збройних силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: