Регламентний комітет у четвер розгляне подання Луценка щодо Пономарьова

Регламентний комітет у четвер розгляне подання Луценка щодо Пономарьова
Нардеп Олександр Пономарьов

Водночас, депутат Опозиційного блоку Сергій Дунаєв, на якого генпрокурор також вносив подання, ще не ознайомився з матеріалами.

Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради планує у четвер, 7 червня, розглянути подання внесене генпрокурором, щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олександра Пономарьова («Воля народу»).

Про це заявив заступник голови комітету Володимир Арешонков, повідомляє «Укрінформ».

«Наступне засідання комітету - післязавтра, в четвер, о 14:30, на ньому буде розглядатися подання на Пономарьова», - сказав Арешонков.

Водночас, за його словами, депутат Опозиційного блоку Сергій Дунаєв, на якого генпрокурор також вносив подання, ще не ознайомився з матеріалами.

«Ми відправили зараз це подання назад голові Верховної Ради для того, щоб він вручив його відповідно до законодавства Дунаєву», - уточнив заступник голови профільного комітету.

Як повідомлялося, 18 травня Генеральна прокуратура внесла до парламенту подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Олександра Пономарьова («Воля народу»), який у приміщенні Верховної Ради перешкоджав роботі журналістів.

Раніше, 15 травня, генпрокурор Юрій Луценко підписав подання щодо притягнення до відповідальності депутата Сергія Дунаєва («Опозиційний блок»), який подав завідомо недостовірні відомості у декларації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: