РФ заборонила імпорт низки українських товарів

РФ заборонила імпорт низки українських товарів
В Росії заборонили українські товари

Медведєв підписав постанову про заборону українських товарів у РФ

Росія вводить додаткові обмеження на імпорт товарів з України. Відповідну постанову підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. Про це він в суботу, 29 грудня, повідомив в своєму мікроблозі Twitter.

«Росія вводить заборону на імпорт низки українських товарів. Це - відповідний захід на санкційні обмеження з боку України. Підписав відповідну постанову», - написав Медведєв.

«Підписаною постановою запроваджується заборона на ввезення в Росію товарів, країною походження яких є Україна, або які переміщуються через територію України, за затвердженим списком. Основний обсяг товарів щодо яких запроваджено заборону належить до категорії промислових. До списку також включено сільськогосподарську продукцію, сировину і продовольство», - йдеться в повідомленні на сайті російського уряду.

25 грудня Росія розширила санкційні списки щодо українців. Список фізичних осіб тепер налічує 567 осіб, а юридичних осіб 75.

26 грудня РНБО ввела нові санкції проти Росії

А 18 грудня Кабмін продовжив дію ембарго на товари з РФ до 31 грудня 2019 року. Заборона на імпорт низки товарів діє із січня 2016 року.

Також слід відзначити, що санкції ЄС проти Росії набули чинності сьогодні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: