Росія не реагує на пропозицію України щодо звільнення заручників

Росія не реагує на пропозицію України щодо звільнення заручників
Україна заради звільнення українських заручників готова помилувати засуджених, що вчинили злочини проти територіальної цілісності

Україна готова віддати російським бойовикам їхній «криміналітет»

Україна готова помилувати причетних до злочинів проти територіальної цілісності Української держави, в обмін на українських заручників в ОРДЛО, але позитивних сигналів з Мінська на ці пропозиції поки немає.

Про це за результатами засідання ТКГ написала перший заступник Голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко у Facebook.

«Щодо заручників, то українська сторона готова помилувати злочинців, причетних до злочинів проти територіальної цілісності, заради звільнення заручників з окупованого Донбасу. І передати росіянам їх криміналітет, в обмін на політв’язнів Кремля. Поки що позитивних сигналів на ці пропозиції немає, на жаль», - зазначила Геращенко.

Також вона повідомила, що ОРДЛО не готові до переміщення ув’язнених, не пов’язаних з конфліктом. За її словами, українська сторона пропонувала здійснити таке переміщення 27 листопада.

Зазначимо, що Україна запропонувала 26 листопада розвести зброю у Станиці Луганській

Як повідомлялося, президент Петро Порошенко призначив Євгена Марчука представником України в Тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: