Савченко зізналася, що пропонувала Медведчуку зустрітися

Савченко зізналася, що пропонувала Медведчуку зустрітися
Надія Савченко

Савченко заявила, що дотепер не знайома з Віктором Медведчуком

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що запросила Віктора Медведчука на прямий ефір 24 серпня на День Незалежності України.

Про це Савченко розповіла на телеканалі ZIK.

Нардеп заявила, що незважаючи на чутки, і дотепер не знайома з Віктором Медведчуком.

«Я з Медведчуком як не спілкувалася, так і не спілкуюся. Я неодноразово говорила, що моя сестра знає Медведчука. Я точно не знаю, скільки Віра зустрічалася особисто з ним, а скільки з його помічниками щодо мого звільнення із в’язниці», – прокоментувала Савченко.

Народний депутат пояснює, що не спілкується із Медведчуком, адже чудово знає, з якими президентами він співпрацював, які посади займав, чому став олігархом, і які інтереси має щодо України.

«Чому Медведчук досі співпрацює з Порошенком і призначений в мінську групу як один із головних представників!? Тому ці питання до чинної влади, і аж ніяк не до мене. Я ніколи не знала про партію «Український вибір», адже не цікавилася політикою. І дізналася про неї, тільки коли вийшла з російського полону», – переконує Савченко.

Також вона зауважила, що Медведчук тісно пов’язаний із багатьма іншими українськими політиками, але про це чомусь не говорять.

«Ви бачили Геращенко на фотокартках з Медведчуком, бачили Тимошенко, Яценюка, Турчинова та інших? Але знайдіть фотографію Медведчука із Савченко, а потім доведіть, що це не фотошоп!», – наголосила вона.

Народний депутат зазначила, що Медведчук ніколи не намагався познайомитися із нею, натомість сама Савченко відправляла йому запрошення.

«Я написала помічнику і запросила Віктора Медведчука на прямий ефір 24 серпня на День Незалежності України. Я зазначила, що у зв’язку з тим, що навколо нас є одні тільки чутки, і нас постійно пов’язують, то можна з’ясувати це у прямому ефірі, щоб всі побачили правду. Від помічника я отримала відповідь, що наразі Медведчук перебуває не в Україні, але не відкидає таку пропозицію, тому, можливо, наступного разу», – розповіла Надія Савченко.

Раніше стало відомо, що генпрокурор Юрій Луценко вніс до Ради подання на арешт Савченко.

15 березня Луценко з трибуни парламенту заявив, що слідчі ГПУ мають докази того, що народна депутатка Надія Савченко планувала теракт у залі Верхвоної Ради.

Раніше Савченко прийшла на допит до СБУ та дала брифінг.

Депутатка на брифінгу заявила, що бачила, як спікер парламенту Парубій заводив снайперів у готель «Україна».

Читайте також: Надія Савченко: від героїні до терористки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: