Сайт «Миротворець» оприлюднив особисті дані світових журналістів акредитованих у «ДНР»

Сайт «Миротворець» оприлюднив особисті дані світових журналістів акредитованих у «ДНР»

Комітет захисту журналістів (Нью Йорк, США) готує заяву.

Сайт «Миротворець» оприлюднив особисті дані іноземних журналістів, що отримали акредитацію у так званій «ДНР». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст Мирослава Гонгадзе.

«Неприпустимі дії щодо публікації даних журналістів. Грубе порушення норм про нерозголошення особистих даних журналістів. Щойно телефонували з Комітету захисту журналістів у Нью Йорку, готують заяву», - написала Гонгадзе.

За її словами, далеко не всі іноземці тепер ризикнуть поїхати в зону бойових дій.

Зазначимо, журналісти повідомляють, що сайтом «Миротворець» оприлюднено телефони, адреси кращих журналістів з усього світу усіх найрейтинговіших медіа, котрі були в різні часи акредитовані в «ДНР».

«Вони опублікували телефони, адреси кращих журналістів з усього світу усіх найрейтинговіших медіа, які були в різні часи акредитовані в «ДНР»... Особисті дані журналістів, які, ризикуючи життям, намагались розповісти, що відбувалось по той бік, і тепер деяким з них вже дзвонять різні «милі» люди і шлють прокльони — це так «патріотично», так суспільно важливо. Там є адреси тих, хто розповідав про батальйон «Восток», з кого він складається, про «Боїнг», про злочини проти людяності Мотороли. Там є ті, хто сиділи в підвалах, кого катували, але давайте запишемо їх всіх до сєпарів», — прокоментувала журналістка Настя Станко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: