Ще один кандидат передумав йти на главу Нацполіції

Ще один кандидат передумав йти на главу Нацполіції
Едуард Альохін

Конкурсна комісія має намір визначити трьох претендентів на посаду керівника Нацполіції до 15 лютого

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Едуард Альохін зняв свою кандидатуру з конкурсу на главу Національної поліції.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Враховуючи резонанс, який викликало моє рішення зняти свою кандидатуру з конкурсу на главу Національної поліції, хочу коротко пояснити мотивацію свого вчинку. Мотив простий: зваживши всі «за» і «проти», вирішив, що все-таки маю залишитися на Чернігівщині. Саме тут я починав свою правоохоронну кар'єру, тут пройшов усі її щаблі, ріс як професіонал, добре вивчив особливості регіону і властиві йому проблеми», - зазначив Альохін.

Він також заявив про те, що у нього є чітке бачення шляхів поліпшення ситуації, а також про бажання продовжувати цю роботу саме разом зі своїм колективом. «Думаю, що саме на своїй нинішній посаді керівника поліції Чернігівської області я здатний принести максимальну користь суспільству і регіону», - зазначив Альохін. 

Як повідомлялося, у середу, 25 січня, свої кандидатури з конкурсу на посаду глави Нацполіції України зняли заступник глави Національної поліції України - начальник головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко і тимчасово виконуючий обов'язки глави Національної поліції України Вадим Троян.

Конкурсна комісія має намір визначити трьох претендентів на посаду керівника Нацполіції до 15 лютого. Заяви для участі в конкурсі подали 64 людини. Серед них - в.о. глави Нацполіції Вадим Троян, його заступник Костянтин Бушуєв, начальник кримінального розшуку Сергій Князєв, начальник Головного управління поліції в Києві Андрій Крищенко, начальник Одеського управління поліції Дмитро Головін, Донецького - В'ячеслав Аброськін.

20 січня стало відомо, що конкурсна комісія не допустила до конкурсу на посаду керівника Національної поліції 20 з 64 претендентів через невідповідність їхніх документів кваліфікаційним вимогам. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: