Ще один соратник Садового в Раді оголосив голодування

Ще один соратник Садового в Раді оголосив голодування
Голодувальники Олег Березюк, Оксана Сироїд і Тарас Пастух біля Адміністрації президента

Біля Адміністрації президента України - уже троє голодувальників від «Самопомочі»

Народний депутат від фракції «Самопоміч» Тарас Пастух також оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора Олег Березюк, для того щоб привернути увагу всієї країни до боротьби львів’ян за право жити гідними людьми розпочав акцію голодування під Адміністрацією президента. Сьогодні до нього приєдналася заступник голови Верховної ради України Оксана Сироїд. Ця проблема може бути знята лише однією людиною в державі. Але якщо він забув долю своїх попередників, то наше завдання допомогти йому прийняти це рішення. Настав час львів’янам нагадати свою силу. А нам сусідам Львова та іншим містам допомогти в цій боротьбі. Тому, на знак підтримки своїх друзів-львів’ян приєднуюсь до акції і також оголошую голодування», - заявив Пастух.

Нагадаємо, що 19 червня лідер фракції «Самопоміч» у парламенті Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові. Сьогодні віце-спікер парламенту Оксана Сироїд заявила, що приєднується до голодування свого однопартійця Олега Березюка.

20 червня Садовий поїхав до Миколаєва (Львівської області), щоб зустрітися з мером міста Андрієм Щебелем та депутатами фракції «Самопоміч», аби спробувати домовитися про прийом львівського сміття. 

Напередодні міський голова Львова Андрій Садовий визнав свою провину в тому, що зараз місто перебуває у критичному стані через сміття.

Вчора також стало відомо, що у Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 тис. т  відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо також, що 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Читайте також матеріал Олег Березюк: Президент і прем’єр побачили cвіжі рейтинги, і сміттєва проблема знову загострилась

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: