Слідчі підозрюють, що останки саудівського журналіста могли сховати в лісі біля консульства

Слідчі підозрюють, що останки саудівського журналіста могли сховати в лісі біля консульства

Проводиться перевірка щодо 26 автомобілів, рух яких був помічений та пов'язаний з консульством, у день зникнення Хашоггі

Турецькі слідчі мають підозру, що останки вбитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі могли бути заховані в Белградському лісі - лісопарковій зоні неподалік консульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Про це повідомляє Haber Turk з посиланням на джерелах у правоохоронних органах.

«У день, коли стався інцидент, було зафіксовано автомобілі з консульства, що рухалися до Белградського лісу. Команда, що працювала там, зібрала всі записи з камер зовнішнього спостереження і провела там пошукові роботи», - пише видання.

Зазначається, що наразі слідчі вивчають зібрані матеріали та не виключають можливість отримання додаткових доказів у цій справі. Вони також не виключають, що це був обманний маневр для відвернення уваги.

Проводиться перевірка щодо 26 автомобілів, рух яких був помічений та пов'язаний з консульством, у день зникнення Хашоггі.

Нагадаємо, турецькі ЗМІ повідомили, що зниклого саудівського журналіста перед вбивством у консульстві Саудівської Аравії в Стамбулі жорстоко катували, зокрема йому ще живим відрізали пальці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: