«Слуга народу»: це лише початок – хворих буде більше

«Слуга народу»: це лише початок – хворих буде більше
Коронавірус: надзвичайна ситуація тимчасово запроваджена в Чернівецькій, Житомирській та Київській областях
Фото РБУ-Україна

Ірина Верещук: нині ми тільки готуємося до основної фази боротьби з пандемією

Народний депутат Ірина Верещук не вважає, що влада запровадила занадто суворі обмежувальні заходи з метою протидії поширенню коронавірусу. Про це вона сказала в інтерв’ю «Главкому».

«Не думаю, що дії влади надто суворі. Вважаю їх повністю адекватними рівню загрози. Оцінювати ефективність дій ми будемо пізніше. Маємо пам’ятати, що ниніми тільки готуємося до основної фази боротьби з пандемією. Заражених буде більше. Хворих буде більше. А наскільки більше – залежить саме від того, як влада діє зараз», - зазначила вона.

Верещук також не виключила, що запровадження надзвичайного стану в Україні можливе. «Певні елементи цього режиму в нас уже працюють. Крім того, надзвичайна ситуація тимчасово запроваджена в Чернівецькій, Житомирській та Київській областях. Та цього не треба боятися, це буде зроблено в інтересах суспільного блага та на певний час. Ми маємо бути готовими до збільшення кількості заражених та хворих», - зазначила вона.

«Якщо запровадження надзвичайного стану дасть змогу зменшити кількість хворих, це треба зробити», - додала Верещук.

Як повідомлялось, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков попередив: українцям слід готуватися до того, що обмежувальні заходи стануть ще суворішими.

Детальніше читайте тут: Ірина Верещук: Голосування за землю під час карантину довіри владі не додасть

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: