«Слуга народу» у Мелітополі влаштував дебош: зламав двері, обливався водою і залазив на стіл

«Слуга народу» у Мелітополі влаштував дебош: зламав двері, обливався водою і залазив на стіл
Зламавши двері та опинившись у залі, Володимир Крейденко зайняв місце в президії

Крейденко мало не зірвав сесію міськради в Мелітополі

Народний депутат від «Слуги народу» Володимир Крейденко намагався поставити на порядок денний міськради питання про зниження тарифів на тепло. Для цього він зламав двері в сесійний зал, зайняв крісло головуючого та облив одного з місцевих депутатів водою.

Про це повідомляють місцеві видання Ria-M і MV.org.ua.

Засідання сесії міськради було заплановане на 10 ранку. Крейденко з охороною і прихильниками вже о 9 ранку намагався потрапити в зал, в якому воно мало відбуватися.

«Виявилося, що двері до сесійної зали були ще закриті. Тоді народний депутат став вибивати двері руками і ногами на очах у поліції. Коли правоохоронці стали робити зауваження Володимиру Крейденку, той заявив, що буде писати заяву на поліцейських, які перешкоджають діяльності депутата Верховної Ради», - зазначає місцеве видання.

Зламавши двері та опинившись у залі, Крейденко зайняв місце в президії. Виникла сутичка. «Слуга народу» облив одного з місцевих депутатів водою. А прориваючись до трибуни, намагався залізти на стіл.

Сесія міськради тривала 10 хвилин. За всі питання місцеві депутати проголосували пакетом. Питання про тарифи розглянуто не було.

Пресслужба Крейденка на його офіційній сторінці прокоментувала те, що трапилося ось так: «Сьогодні вранці в приміщенні міської ради міста Мелітополя народний депутат Володимир Крейденко прийшов на сесію з метою вирішення питання щодо зниження тарифів на тепло для жителів Мелітополя. Депутати місцевої ради заблокували народного депутата і його прихильників для того, щоб це питання не порушувалося на сесії міської ради. Сама сесія відбулася з грубими порушеннями регламенту».

572x542_01

Володимирові Крейденку 32 роки. Він уродженець Мелітополя, але з 17 років живе в Києві. У виборчому списку «Слуги народу» посідав 123 місце. На момент обрання Крейденко був головою правління всеукраїнської молодіжної громадської організації «Совість і надія України».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: