Соціалісти спростували заяву Киви: ніякого з'їзду не було

Соціалісти спростували заяву Киви: ніякого з'їзду не було
Ілля Кива

Партія у тяжкому стані, але з глузду не з'їхала, зазначив Бокий

Екс-голова фракції Соціалістичної партії в парламенті дореволюційних часів Іван Бокий заявив, що радник глави МВС Ілля Кива не ставав лідером партії.

«У фейсбуці гуляє інформація про те, що Ілля Кива став лідером Соціалістичної партії України. Свят-свят при кочергах! Ніякого з'їзду не було, а значить і ніякого лідера немає. А що є? Є інтриги різних приблуд після рішення Вищого адмінсуду, який партія виграла і зробила цих приблуд нулями», - написав він у себе в Facebook.

Слова Бокого підтвердив і Сергій Каплін, який розповів, що партія виграла Вищий адмінсуд і вигнала з керівництва «банду Авакова та Петренка», попрощавшись з крайнім незаконним керівником СПУ Устенком.

«Щодо Устенка розпочато низку кримінальних проваджень за фальсифікацію з'їзду і здачу СПУ Аваківським. Устенко втрачаючи статус, сфальсифікував проведення з'їзду, нібито, «призначив» Ківу, маємо на увазі Авакова», - пояснив він.

Нагадаємо, радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива заявив, що очолив Соціалістичну партію України. За його словами, відповідне рішення СПУ ухвалила у суботу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: